Bewonersabonnement

Een bewonersabonnement is voordelig als u in gebied B, C of D woont en uw auto altijd in de garage wilt parkeren. Vanaf €650
  • Wonend in: Gebied B, C of D
  • Garage: Diverse garages
Prijs incl. BTW
Dit product bestaat uit
Bewonersabonnement
v
v
Ingangsdatum:
v
Aantal:
  • +
    -
toevoegen aan winkelwagen

Een bewonersabonnement is voordelig als u uw auto altijd in de garage wilt parkeren. U schaft dit abonnement in plaats van uw straatvergunning aan. Voor elk vergunningrecht op een bewonersvergunning kunt u een bewonersabonnement aanschaffen. Op datzelfde kenteken kunt u niet ook een straatvergunning aanschaffen.

 

Aangezien het vergunningloket nog niet gereed is voor bestelling van het bewonersabonnement vindt er tijdelijk geen koppeling plaats van uw vergunningaanvraag met uw aanvraag bewonersabonnement. Dit betekent dat wanneer uw huishouden twee auto’s heeft en u voor één auto een bewonersabonnement aanvraagt en voor de andere een straatvergunning, u tijdelijk voor de straatvergunning het tarief van een eerste vergunning betaalt. Dit is een tijdelijk situatie. Zodra het bewonersabonnement in het vergunningloket beschikbaar is (naar verwachting 1 juli 2018), dient u het bewonersabonnement in het vergunningloket te bestellen en gaat u voor uw vergunning van de tweede auto het hogere tarief betalen aangezien het garageabonnement de status van de eerste vergunning heeft.

 

Wij adviseren om bij het bestellen van het bewonersabonnement in onze webshop te kiezen voor betaling in maandelijkse termijnen met automatische incasso. Wij hoeven dan geen restitutie te verzorgen op het moment dat u overgaat naar het vergunningloket.

 

Voorwaarden

  1. U heeft recht op een parkeervergunning voor bewoners voor gebied B, C of D, of u beschikt over een dergelijke vergunning.
  2. Het bewonersabonnement komt in de plaats van de parkeervergunning. Wanneer u een bewonersabonnement aanschaft voor uw eerste auto en een vergunning voor uw tweede auto betaalt u voor die vergunning het tarief voor de tweede auto.
  3. Bij de bestelling vult u onder het opmerkingenveld uw kenteken in. U krijgt van ons een bevestiging wanneer uw kenteken geactiveerd is en u (indien u deze nog niet heeft) een deurpas af kunt halen. Voor het bewonersabonnement geldt als voorwaarde dat u uw bewonersvergunning van gebied B C, of D op dat kenteken opzegt.

 


Uw beoordeling toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen geschreven
Informatie
U kunt u aanmelden om een product te bestellen. Tevens kunt u bij het afronden van uw bestelling verder gaan zonder een account aan te maken. Bent u al klant? Inloggen