24/7 jaar abonnement Marktgarage

  • Kies hier uw garage: Marktgarage
  • Kies hier uw voertuig: Auto
€ 1.680,00 Prijs incl. BTW
  • +
    -
toevoegen aan winkelwagen

Dit is een abonnement waarmee u doorlopend 24 uur per dag, 7 dagen per week, kunt parkeren in de parkeergarage van uw keuze.

Voorwaarden abonnementen

  1. Het is een doorlopend abonnement, met een opzegtermijn van 1 maand. Een abonnement kan op elke gewenste datum in gaan, u betaalt bij voorkeur per maand per automatische incasso ofwel direct voor een heel jaar. Wanneer u kiest voor automatische incasso dient u deze gegevens bij uw bestelling op de webshop in te voeren en worden deze door Parking Delft voor u verwerkt.

  2. Uw abonnement is doorlopend. Er geldt een opzegtermijn van tenminste één kalendermaand. Een autojaarabonnement van Markt, Phoenix en Zuidpoortgarage kan niet eerder dan na twaalf maanden worden opgezegd.  .

  3. Bij aanschaf van dit abonnement wordt er eenmalig € 10,- in rekening gebracht voor uw parkeerpas. Bij verlies of diefstal van de parkeerpas kan voor € 10,- een nieuwe pas worden aangevraagd, de oude pas wordt dan geblokkeerd.

  4. De tarieven voor dit product worden vastgesteld door het college van B&W van de gemeente Delft. U ontvangt bericht wanneer er een tariefwijziging plaatsvindt.

Kosten € 1680,- incl. btw per jaar of € 140,- incl. btw per maand.
Uw beoordeling toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen geschreven
Informatie
U kunt u aanmelden om een product te bestellen. Tevens kunt u bij het afronden van uw bestelling verder gaan zonder een account aan te maken. Bent u al klant? Inloggen